Vrijednosti zanata, ljepote i inovacija uporište su tvrtke koja se zalaže za traženje novih rješenja u izradi peći i kamina s učinkovitim i visoko tehnološkim proizvodima, istodobno održavajući klasicizam, modernost i složenost bilo kojeg ambijenta. Ovaj međunarodni identitet vodi tvrtku Moretti Design u pažljiv odabir zastupnika koji krajnjeg kupca prate kroz cjelokupni proces, od procesa kupnje, instalacije sve do naknadnog održavanja proizvoda za vrijeme jamstvenog roka. Moretti Design i njegovi zastupnici sinteza su jedne komercijalne politike koja se ističe na tržištu.


DIZAJN koji osvaja

NEHRĐAJUĆI ČELIK

Simbol kvalitete i dugotrajnosti proizvoda iz vlastite proizvodnje, nehrđajuči čelik (INOX) jedan je od zaštitinih obilježlja tvrtke Moretti Design. INOX vodoravno postavljeni elementi daju proizvodima poseban karakter kakav samo izvrstan dizajn može posjedovati.

KERAMIKA

Glina postaje visokotehnološka keramika postupkom pečenja koji prelazi tisuću stupnjeva. Počevši od ovog mjesta Moretti Design generira materijale koji ukrašavaju njihove proizvode, kombinirajući tradiciju tvrtke i ekskluzivnost ljepote.

STAKLO

Po prvi put u povijesti, staklo postaje glavni protagonist dizajna. Moretti Design prvi je na međunarodnom tržištu predstavio čaroliju materijala kojeg oblikuju u različitim oblicima i s različitim tehnologijama, čineći peći umjetničkim djelima koja se mogu instalirati u bilo kojem okruženju.

ČELIK

Srce Moretti Design proizvoda sastoji se od materijala koji je zatvorio suvremenu složenost proizvoda. Vrlo visoke temperature i kontakt s gorivima od peleta i drva ostavljaju njegov sastav nepromijenjenim čak i na velikim snagama.

Dizajn bez granica

Moretti Design nadilazi prostor i vrijeme. Elegantne geometrije bez ograničenja, definiraju novi koncept stila. Bijeg od stereotipa i konvencionalnih oblika,boje i oblici nadilaze tradicionalna rješenja. Moretti peći za svijet bez granica. Dizajn koji se linijama i zaobljenošću pojavljuje u svoj svojoj eleganciji, s detaljima i bojama kao glavnim junacima. Proizvod dominira ambijentom, s konkretnošću i snagom vrhunskih tehnologija. Proizvodi Moretti Design izražavaju kvalitetu koja osvaja prostor i vrijeme definirajući oblike i razvijajući se u kontinuiranoj evoluciji.

Triptih čelika

Jamstvo kvalitete leži u materijalima i živi u ljepoti proizvoda koje su stvorili obrtnici. Prepoznatljivi znak Moretti Grupe je potpis od nehrđajučeg čelika, iscrtan vodoravnim linijama koje se skladno uklapaju u strukturu peći, dajući joj izvanredan karakter koji samo izvrstan dizajn može posjedovati.

Staklo: Strast

Staklo, sinonim za sjaj, raskoš, čistoću i transparentnost. To su elementi koji razlikuju Moretti Design komercijalnu i distribucijsku politiku koja je povezana s korištenim materijalima uz upotrebu HI-TECH ili STAKLENIH materijala ili klasičnoj keramici upotpunjenoj inovativnim dizajnerskim rješenjima.
Moretti Design staklo nije samo staklo. Staklo Moretti Design proizvoda s potpunim razlogom naziva se ČAROBNIM STAKLOM ("Vetro Magico"). Kaljeno staklo (otporno na visoke temperature) koje nije emajlirano, već oblikovano posebnim visokotehnološkim smjesama, čini ga POTPUNO CRNIM, sprječavajući pogled u komoru za izgaranje ako je ista bez plamena. Staklo postaje ČAROBNO kad se peć upali... čarolijom dopušta pogled na plamen dok se peć ne ugasi, nakon čega se vraća u zatamljeni oblik, ponovno postajući dio Vašeg interijera poput luksuznog komada namještaja.


TEHNOLOGIJA koja oslobađa

Project Image

FCS SUSTAV ZA UPRAVLJANJEM IZGARANJA

Kombinirajući tehničko iskustvo i najnaprednije tehnologije Moretti Design stvara inovativne proizvode kako u dizajnu, tako i performansama. Velikom pažnjom prema estetici, stalnim interesom za nove trendove i slušajući zahtjeve klijenata svakom tehnološkom detalju posvećena je velika pažnja pa tako i sustavu za automatsko upravljanje sagorijevanjem MCS koji UČINKOVITOST proizvoda uvijek održava na VISOKOJ RAZINI.

Project Image

HERMETIČKA UDOBNOST TOPLINE

Moretti Design omogućuje Vam korištenje vanjskog zraka za izgaranje ogrijeva a bez djelovanja na unutrašnjost peći; točnije, istodobno izbacuje otpadne dimove i istodobno povlači zrak izvana. HERMETIČKI SUSTAV osigurava veću udobnost i veću dugotrajnost unutrašnjosti. Peći s hermetičkim sistemom imaju VEĆU UČINKOVITOST i MANJU POTROŠNJU ogrijeva jer su temperature konstantne s obzirom da nema mogućnosti ulaska vanjskog hladnog zraka.

Project Image

MCA SUSTAV UPRAVLJANJA KANALIMA

MCA sustav je sustav koji razlikuje Moretti Design od drugih. Od 2012. godine Moretti Design osigurava pažljivu kontrolu protoka toplog zraka koja "protiče" u različite prostorije objekta. S tehničkog gledišta, kanalne peći tvrtke Moretti Design imaju ASPIRIRANI MOTOR koji je postavljen na kraju toplinskog toka. Za svaki izlaz iz peći postoji ASPIRIRANI MOTOR koji topli zrak (uvijek vodeći računa o toplini koja dolazi iz komore za izgaranje) snažno "BACA" šireći isti dalje na različite udaljenosti i različite prostorije.


Project Image

IMPERATIVNA KVALITETA

Komore za izgraranje peleta i drva u svim proizvodima izrađene su u potpunosti od vatrozida (FIREWALL), posebnog materijala koji, osim što osigurava visoke performanse, pruža izuzetno važnu zaštitu komore za izgaranje. Korištenjem visoko kvalitetnih materijala za izradu konstrukcija, i posebnog čelika (za termičku primjenu) za izradu kotlovskih tijela, nehrđajučeg čelika za izradu cijevnih sistema pruža visoku učinkovitost, koja zajedno s različitim sustavima čišćenja uvijek održava performanse na najvišim razinama. Čašice za izgaranje dizajnirane su za pružanje optimalnog izgaranja i izrađene od lijevanog željeza, GHISE.

Project Image

HI-TECH AUTOMATSKO ČIŠĆENJE

Automatski sustav čišćenja Moretti Grupa predstavila je još davne 2011. godine. Od tada do danas, sustav automatskog čišćenje polako postaje standard u ponudi. Program automatskog čišćenja obuhvaća: 7 modela s ALL CLEAN sustavom automatskog čišćenja koji obuhvaća čišćenje čašice za izgaranje peleta + čišćenje izmjenjivača topline, 2 modela ONLY CLEAN koji pružaju automatsko čišćenje izmjenjivača topline. 9 modela CLEAN koji sadrže automatsko čišćenje čašice za sagorjevanje peleta (RELAX i AQUA). S sistemom ALL CLEAN čišćenje je svedeno na mimimum te je ladicu za pepeo potrebno isprazniti nakon potrošenih 50-60 vreća što je otprilike 1 PALETA PELETA (zavisno o kvaliteti peleta i podešenim parametrima peći)

Project Image

DODIRNI UPRAVLJAČ + RADIO

Svi kotlove i peći na pelete opremljeni su "DODIRNIM UPRAVLJAČEM" kao i inovativnim RADIOPALMARE i CHRONOTHERMOSTAT sustavom. Moretti Design dodirni upravljač VIŠE je od daljinskog upravljača. Ističe se svojim prekrasnim ergonomskim dizajnom a omogućuje daljinsko upravljanjem peći putem radio valova čak i iz prostora koji nije prostor u kojem se peć nalazi.


GPRS - APP smartphone

GPRS sučelje najnovije generacije koje omogućuje daljinsko upravljanje putem SMARTPHONE-a. Moretti Group ulazi u svijet APP-a s novim sučeljem za pametne telefone. Aplikacija je jednostavna i intuitivna, omogućava sve standardne funkcije uz pomoć internetske veze. Putem APP-a moguće je: uključiti i isključiti peć, podesiti timer paljenja i gašenja, vidjeti radni status u realnom vremenu, postaviti temperaturu sobnog termostata i poslati poruku servisnom centru. Sve zahvaljujući pametnom sučelju upravljanja.

  TEHNOLOGIJA

 • bočne stranice od posebne vrste keramike-majolike
 • gornje stranice od posebne vrste keramike-majolike
 • Staklo dizajnirano i izrađeno po mjeri svih proizvoda tvrtke MORETTI DESIGN, omogućuje pregled komore za izgaranje samo kad je peć u radu. Proizvod postaje izuzetan komad namještaja u ljetnim mjesecima
 • Prednja strana proizvoda u cijelosti je izrađena od kaljenog stakla
 • Obloga proizvoda u cijelosti je izrađena od kaljenog stakla
 • Vrata u potpunosti u staklu
 • Bočne stranice od metala
 • Proizvod izložen na Venecijanskom bijenalu i od strane vodećih stručnjaka trenutka nagrađen kao umjetničko djelo
 • Prednje rešetke od nehrđajućeg čelika, znak prepoznatljivosti MORETTI DESIGN
 • Redizajn
 • dvostruka staklena vrata
 • Pritiskom na gumb paljenja, bočne stranice automatski se otvaraju klizeći prema bočnim stranama peći i otkrivaju pogled na vatru. Gašenjem peći na pelet stranice se automatski zatvaraju i peć postaje dizajnerski komad namještaja
 • Klizna vrata - prema gore
 • ugradbeno ložište s kliznim mehanizmom koje olakšava pristup spremniku peleta i komponentama
 • Klizni mehanizam za otvaranje spremnika peleta
 • može se rotirati za 270 stupnjeva
 • peć na pelet
 • Grijanje na drva i brikete
 • Grijanje na drva i brikete
 • ambijentalna peć na pelet
 • Peć može raditi sa ili bez ventilatora ispuha kojeg po želji možete upaliti ili ugasiti
 • Bez ambijentalnog ispuha
 • peć na pelete s kanalima
 • Peć s dva kanala. Omogućuje usmjeravanje vručeg zraka u više soba. Instalacija sobnih termostata obavezna je za pravilnu iskoristivost. Postizanje temperature u svim prostorijama stavlja peć u mirovanje ili minimalan rad
 • osim što grije vodu koja cirkulira radijatorima ili podnim grijanjem, ova peć zagrijava i uz pomoć ambijentalnog ispuha
 • AQUA proizvodi uključuju ugrađene hidrauličke komponente testirane na tlak od 3 bara
 • Kod kotlova i peći sa kapacitetom 100 vreća, spremnik pepela potrebno je isprazniti nakon potrošenih otprilike 100 vreća peleta od 15 kg. (zavisno o kvaliteti peleta i parametrima kotla)
 • Jedinstveni i elegantni spremnik s patentiranim sustavom otvaranja vreće za pelet MORETTI DESIGN.
 • Patentirani sustav automatskog doziranja peleta iz vreće
 • Automatsko čišćenje čašice za sagorjevanje peleta + automatsko čiščenje izmjenjivača topline
 • automatsko čišćenje ložišta
 • automatsko čišćenje ložišta
 • automatsko čišćenje ložišta
 • Lijevano željezo-giza
 • grijač peći izrađen od visoko kvalitetnog kvarca
 • Nova generacija matične ploče sa mnogo novih funkcija
 • Motoreduktor s regulacijom broja okretaja koji eliminira buku na najnižu razinu
 • Programiranje paljenja i gašenja peći
 • Automatski sustav upravljanja izgaranjem koji uvijek održava visoku učinkovitost peći
 • FIREWALL poseban patentiran materijal za izradu komore za izgaranje
 • Hermetički sustav omogućuje korištenje vanjskog zraka za izgaranje. Idealno za pasivne kuće s niskim emisijama.
 • Ventilacijski set s ventilacijskim otvorima, upravljačkom jedinicom, ventilatorom i cijevima.
 • spojnica za spajanje ulaza zraka izvan objekta
 • daljinsko upravljanje
 • odvod dima sa stražnje strane
 • odvod dima sa stražnje strane
 • odvod dima sa lijeve bočne strane
 • Proizvodi su već certificirani za europsku uredbu (ECODESIGN 2022) koja stupa na snagu 2022
 • ladica za pepeo
 • Peć je opremljena s velikom ladicom s kotačima za uklanjanje pepela
 • Sučelje najnovije generacije koje omogućuje daljinsko upravljanje putem SMARTPHONE-a
 • set cijevi za gornji odvod dima
 • Cijevi za hidrauličko povezivanje
 • LCD zaslon
 • Sučelje najnovije generacije koje omogućuje daljinsko upravljanje putem SMARTPHONE-a
 • bežični termostat
 • udaljeni display
 • Zaslon u boji, osjetljiv na dodir s kapacitivnim tipkama 7'' .Nova generacija koja omogućuje mnoge nove funkcije.
 • Zaslon osjetljiv na dodir s kapacitivnim tipkama
 • Bojler senzor
 • mehanički senzor topline
 • Ambijentalna sonda za kanalne peći
 • Priprema potrošne tople vode
 • prednja ladica za utovar peleta
 • Postolje ložišta
 • Postolje ložišta
 • Automatsko čišćenje čašice za sagorjevanje peleta + automatsko čiščenje izmjenjivača topline
 • automatsko čišćenje ložišta
 • automatsko čišćenje ložišta

KVALITETA koja traje

Od 1960. Made in Italy

Tvrtka Moretti na tržištu je prisutna od 1960. godine i od svojih početaka održavaju i potvrđuju svoj MADE IN ITALY brend. Moretti proizvodi okarakterizirani su kao proizvodi izrađeni uz mnogo profesionalnosti, integriteta i iskustva što rezultira dugim vijekom trajanja i omogućuje besprijekoran rad. Prestižnu titulu opravdavaju kontinuiranim istraživanjem, novim tehnologijama i korištenjem kvalitetnih materijala. Svaki proizvod udovoljava svim odgovarajućim europskim pravilima i direktivama i podvrgnuti su redovnim ispitivanjima i provjerama kvalitete od strane neovisnih vanjskih tijela kvalificiranih za procjenu čimbenika kao što su performanse, emisije i svojstva konstrukcije. 2015. godine udruživanjem sestrinskih tvrtki Moretti Camini i Moretti Fire oživjela je Grupa MORETTI DESIGN i kao takva i danas je prepoznata na međunarodnom tržištu.

Moretti Design

Ideja koja se prenosila sa oca na sina od 1960. godine do danas. Obrtnik koji je od početka svoje poduzetničke karijere grijanje učinio načinom života, cijenjenim danas u cijelom svijetu. Od prvog termo-grijača do prvog termo-kamina prošlo je 60 godina s nizom iskustava koja su tu ideju učinila uspješnom u svijetu. Gospodin Luigi Moretti bio je pionir i arhitekt današnjeg brenda Moretti Design. Ne usredotočujući se na količinu, masovnu distribuciju i kvanititetu, već na kvalitetu, Moretti Design označava tvornicu/laboratorij/studio u kojem tehničar radi, izrađujući i čuvajući svoje izume. Misao vodilja lozofija Moretti Design tvornice koju u potpunosti podržavamo direktan je kontakt s klijentom i pronalazak najboljeg rješenja sukladno potrebama te pružanje cjelokupne usluge.

Ispitivanje tržišta i proizvodnja

Tvrtka Moretti Design oformila je svoj istraživački tim sa stručnjacima za materijale, industrijskim dizajnerima, sociolozima, istraživačima trendova, stilistima, i na kraju, ali ne najmanje važno, tehničarima specijalistima s željom za moderno oblikovanje stila, za razvijanje inoviteta i za ostvarivanje neočekivanog, slijedeći drugačiji, instinktivniji, autentičniji put. Čitav proizvodni ciklus uvijek se odvijao isključivo u SJEDIŠTU slijedeći sve faze obrade proizvoda pomoću 4 proizvodne LINIJE opremljene strojevima najnovije generacije za lasersko rezanje i proizvodnju. S druge strane, zavarivanje se "vrši strogo ručno", što jamči apsolutnu ekskluzivnost za svaki proizvedeni predmet. Moretti ulaže značajna sredstva u odjel „ISTRAŽIVANJA I RAZVOJA“ za osmišljavanje i stvaranje svojih proizvoda; zahvaljujući tim ulaganjima, proizvodi s tehnološkog gledišta uvijek su u prvom planu, a testirani su i na pouzdanost i sigurnost jer se uključuju i testiraju "JEDAN PO JEDAN" prije pakiranja. U "laboratoriju" se specijalizirano osoblje osobno brine za sve testove prije stvarnog puštanja proizvoda na tržište.

Moretti Design

Od 1960. godine Moretti je prepoznat kao proizvođač visoko kvalitetnih proizvoda i tu titulu opravdavaju kontinuiranim istraživanjem, novim tehnologijama i korištenjem kvalitetnih materijala. Svaki proizvod udovoljava svim odgovarajućim europskim pravilima i direktivama i podvrgnuti su redovnim ispitivanjima i provjerama kvalitete od strane neovisnih vanjskih tijela kvalificiranih za procjenu čimbenika kao što su performanse, emisije i svojstva konstrukcije.


Možda Vas zanima i...

Usluge koje Vam nudimo

Znanje i iskustvo

Dugogodišnje iskustvo održavanja velikog broja proizvoda različitih po tipu, namjeni ili proizvođačima zahvaljujući kojemu smo stekli brojna znanja u radu sa različitim proizvodima te te smo u mogućnosti ponuditi montažu, servis i popravak proizvoda i izvan proizvoda iz naše ponude ili ponude partnera...

PROIZVODI MORETTI DESIGN

Made in Italy

Od 1960. godine Moretti Design (Fire) prepoznat je kao proizvođač visoko kvalitetnih proizvoda a titulu opravdavaju kontinuiranim istraživanjem, inovativnim dizajnom, novim tehnologijama i korištenjem kvalitetnih i provjerenih certficiranih materijala...

INOX DIMOVODNI ELEMENTI

Dobava i ugradnja

Jedan od temeljnih zahtjeva za pravilan rad peći i postizanje deklarirane snage s specificiranom potrošnjom peleta je kvalitetan, ispravan i redovno održavan dimnjak. Ispravna ugradnja dimnjaka mora biti sukladna tehničkim propisima, zakonskim regulativama i pravilima struke...